The wishlist name can't be left blank

Nieuwe features van de Accu-Chek Instant

Nieuwe features van de Accu-Chek Instant Vanaf 8 februari is er een vernieuwde en verbeterde versie beschikbaar van onze Accu-Chek Instant bloedglucosemeter! De nieuwe Accu-Chek Instant zal vanaf 1 februari zichtbaar zijn in de Z-index. De nieuwe Accu-Chek Instant maakt het bloedglucose meten nog makkelijker door de nieuwe features.

De vertrouwde features

Daarnaast heeft de nieuwe Accu-Chek Instant natuurlijk nog de vertrouwde features die u van de meter gewend bent zoals:

Zichtbare ondersteuning en inzicht met de gekleurde stippen op de meter. Deze geven direct aan waar het meetresultaat zit ten opzichte van de persoonlijke streefwaarde.

De Accu-Chek Instant overtreft nog steeds de strengste nauwkeurigheidseisen in de markt (10%).

Verbinding met de mySugr app voor het automatisch opslaan van meetresultaten en het gratis gebruik van een gecertificeerde boluscalculator.

De Accu-Chek Instant wordt door alle zorgverzekeraars in Nederlands vergoed.

De nieuwe features van de Accu-Chek Instant

Twee extra knoppen aan de rechterzijde van de meter. Met deze knoppen kan de datum en tijd op de meter aangepast worden en kan er terug gekeken worden naar eerder gemeten resultaten en gemiddelden. Een grote verbetering ten opzichte van de huidige Accu-Chek Instant meter.

Aan de linkerzijde van de meter zit een extra knop die fungeert als teststrip uitwerp systeem waarmee je de teststrip kunt verwijderen zonder de teststrip aan te raken. Een handige en hygiënische feature!

Meer informatie of advies

Meer informatie of advies kunt vragen bij onze service team

Gerelateerde producten
    1. Accu-Chek Instant bloedglucosemeter startpakket
      Accu-Chek Instant bloedglucosemeter startpakket
      Login voor de prijs.