Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Mediost

Medische artikelen

“Mediost, de partner die u alle zorgen uit handen neemt”

Mediost is al meer dan 25 jaar dé partner voor medische apparatuur en medische ge- en verbruiksartikelen. Wij kunnen u op basis van ruime ervaring deskundig adviseren over de beste producten voor uw organisatie. Een zorgvuldig afgestemd productaanbod dat u makkelijk en snel kunt bestellen in onze webshop.

Medische apparatuur – en meer!

Wij gaan graag nog een stap verder. Met effectieve services, zoals het onderhoud van uw apparatuur en het bijhouden van kalibratiegegevens van uw meetapparatuur. Ook organiseren wij praktische trainingen en cursussen om de apparatuur op de juiste manier te gebruiken en testresultaten op de juiste wijze te kunnen beoordelen. Stuk voor stuk diensten om het u in uw werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Ook goed om te weten: Mediost is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost