The wishlist name can't be left blank

Training & Opleiding

Verantwoord en betrouwbaar metingen verrichtten en diagnose stellen. Dat is het doel van ons cursusaanbod voor artsen, verpleegkundigen en andere professionals in de zorg.

Geaccrediteerde Opleidingen

Mediost verzorgt inhoudelijk en tegelijkertijd praktische cursussen op gebied van:

  • ECG
  • Ergometrie

Hierbij staan het juist uitvoeren van de test en het beoordelen van de uitslag centraal. De cursussen vinden plaats op ons kantoor in Zaandam, maar kunnen ook bij u op locatie georganiseerd worden. Tijdens de cursusdag is er naast theorie veel aandacht voor de praktische kant, waarbij uw vragen leidend zijn. Onze trainers en cursusleiders zijn experts uit de praktijk, die ook uitstekend thuis zijn in de meetapparatuur waarmee u werkt. Zo kunnen zij antwoord geven op vragen waar u in de praktijk tegenaan loopt. Wij werken met kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke interactie.

Deze cursussen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). U krijgt na het volgen van deze opleidingen BIG registratie punten toegekend.

Product Trainingen

Wij bieden ook applicatietrainingen aan van productspecialisten uit eigen organisatie. Hierbij kunt u denken aan een basis training omgaan met het Welch Allyn cardioperfect platform met de disciplines ecg, ergometrie en 24-uur bloeddrukmeting of bijvoorbeeld een kennistraining Audiometrie.

U leert hier de diverse software parameters te herkennen, in te stellen en toe te passen. Wij bieden u daarnaast een zeer uitgebreide gebruikersinstructie, hoe op een professionele wijze om te gaan met de vaak kostbare materialen, uitvoeren gebruikers onderhoud en hygiƫnemaatregelen.

Wilt u meer weten over onze Opleidingen & Trainingen of vragen naar mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonische 088-020 50 50