The wishlist name can't be left blank

Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

Recent ontvingen wij een Veiligheidsbericht vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden. Wij verzoeken u kennis te nemen van dit bericht via de link in de tekst.


Recent ontvingen wij een Veiligheidsbericht vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden. Wij verzoeken u kennis te nemen van onderstaande bericht.


Er is een probleem vastgesteld bij 2 typen AED elektroden van Philips.


Het gaat hierbij om de volgende typen:

  • M5071A - volwassenen elektroden voor de HS1 AED
  • M5072A - baby / kind elektroden voor de HS1 AED

Deze kunnen een gevaar opleveren voor patiënten of gebruikers. Het probleem heeft zich in 115 gevallen van de ca. 5.000.000 geleverde elektroden voorgedaan.

Als u beschikt over een AED van Philips waar deze elektroden bij geleverd zijn of heeft u in het (recente) verleden deze elektroden bij ons besteld.

Via de volgende link vindt u een document van Philips dat alle belangrijke informatie bevat over de aard van het probleem en de omstandigheden waaronder het zich zou kunnen voordoen. Inclusief een beschrijving van het gevaar/letsel dat met het probleem samenhangt en de wijze van identificeren van betrokken producten. Tevens een beschrijving van de acties die moeten worden ondernomen om de risico’s te voorkomen.



Lees hier het veiligheidsbericht van Philips

Download instructiekaart.



Daxtrio informeert u over dit probleem omdat:

  • Wij willen dat u heeft kennisgenomen van ons bericht en het veiligheidsbericht van Philips.
  • Wij wettelijk verplicht zijn om u volgens de daarvoor geldende regels te informeren.
  • U een extra instructiekaart kunt downloaden van onze website die u bij uw AED kunt bewaren, hierin staat een duidelijke instructie hoe te handelen.