<![CDATA[Blog]]> Thu, 28 Mar 2024 13:14:26 +0000 hourly 1 <![CDATA[Nieuws: Popje Van Wiechenonderzoek weer verkrijgbaar]]> Tue, 03 Jan 2017 12:09:00 +0000 Redactie Mediost Het Van Wiechen Popje Jono is sinds oktober 2016 niet meer leverbaar. Zoals eerder door ons gemeld werd er sindsdien gezocht naar een passend alternatief. Er is inmiddels een ander popje gevonden welke aan de eisen van de Van Wiechen commissie voldoet. Dit popje is via een nieuw artikelnummer te bestellen.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/popjevanwiechen-.jpg
<![CDATA[Daxtrio Zaandam]]> Tue, 10 Jan 2017 14:10:00 +0000 Web Redactie Waar blijft de tijd. Al weer twee maanden geleden hebben we met het voltallige team rondom de jaarwisseling de verhuizing van Daxtrio van Broek op Langedijk richting Zaandam uitgevoerd.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/daxtrio-blog-zaandam-entree-.jpg
<![CDATA[Wat is Tyvek]]> Thu, 02 Feb 2017 08:40:00 +0000 Web Redactie Tyvek is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE (hoge-dichtheid-polyetheen).

Materiaal

Het materiaal werd door het bedrijf DuPont ontwikkeld en als handelsmerk geregistreerd. Het bestaat uit willekeurig georiënteerde en thermisch gefixeerde vezels van zuivere HDPE. Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven en bedrukken, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is knipbaar en snijdbaar. Tyvek wordt toegepast als papiervervanger bij onder andere hedendaagse, waterbestendige planafdruk, Enveloppen en polsbandjes voor popfestivals, plantlabels, ook als basismateriaal voor wegwerpoveralls ("witte pakken"), ook als bekleding van afscherming en isolatiemateriaal voor gebouwen. Moderne drukkerijen bieden quasi alle drukwerk aan op dit weers- en verouderingsbestendige product.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/tyvek-verpakking-disposable-intrumenten-38.jpg
<![CDATA[Technische dienst van Daxtrio]]> Mon, 26 Jun 2017 14:56:00 +0000 Web Redactie Vorige keer berichtte we op deze plek over de toevoeging van veelgebruikte kantoorartikelen aan ons assortiment.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/daxtrio-blog-td-detail1-.jpg
<![CDATA[Griepvaccin & Veiligheidsnaalden]]> Thu, 27 Jul 2017 15:45:00 +0000 Web Redactie Vorig jaar vond er een grote verandering plaats in het proces rondom het griepvaccin. In voorgaande jaren ontving u het vaccin kant en klaar voor gebruik, dat wil zeggen de spuit en de naald gecombineerd.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/daxtrio-blog-griepprik-1-.jpg
<![CDATA[Daxtrio bestelboek vernieuwd]]> Fri, 15 Sep 2017 16:30:00 +0000 Web Redactie Zoals bekend staat bij Daxtrio de klant centraal. Dat betekent dat we continu bezig zijn te kijken waar we onze service en dienstverlening kunnen verbeteren. De digitalisering van het magazijnproces...

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/daxtrio-blog-bestelboek-0-.jpg
<![CDATA[Daxtrio deelt prijs uit!]]> Tue, 19 Dec 2017 16:39:00 +0000 Web Redactie Zaterdag 4 november stond het team van Daxtrio voor u klaar op de NVDA-beurs in Hilversum. Tijdens deze beurs hebben wij veel bekende én, voor ons tot dan toe nog, onbekende klanten gesproken.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/daxtrio-blog-nvdabeurs-2-.jpg
<![CDATA[Nieuwe website]]> Mon, 01 Oct 2018 14:16:00 +0000 Redactie Mediost https://www.mediost.com/media/blog/blog-newwebsite-1--12.jpg <![CDATA[5 aanbevelingen voor correct stethoscoop gebruik]]> Thu, 07 Feb 2019 12:43:00 +0000 Web Redactie In het dagelijks gebruik is de stethoscoop een belangrijk instrument in de eerstelijns zorg. Om er voor te zorgen dat u probleemloos gebruik kan maken van de stethoscoop, zijn er een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

Een stethoscoop kan beschikken over een klok en een membraan. Als je een afstembaar membraan hebt dan is een klok eigenlijk niet nodig. De klok werd gebruikt om lage frequenties mee te horen, maar dankzij het membraan kun je deze ook horen door lichtjes op de borst te drukken. Wanneer je meer druk uitoefent dan kun je de hoge frequenties horen.

Er zijn een aantal eenvoudige dingen die u kunt doen om de prestaties en draagbaarheid van uw nieuwe stethoscoop te verzekeren.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/stethoscoop-40.jpg
<![CDATA[Engels pluksel gebruiken bij smetten]]> Sun, 10 Mar 2019 06:44:00 +0000 Web Redactie Door smetplekken of smetten ontstaan er op de huid lokale oppervlakken met roodheid aan beide zijden van de plooi. Daarnaast kan er verweking van de huid, scheurtjes, erosies, een nattende huid of korstvorming ontstaan. Meestal kunnen smetplekken goed behandeld worden door het aanbrengen van een verzorgende, indrogende zalf zoals zinkolie of zinkzalf.

Wat zijn smetplekken of smetten

Smetplekken of smetten is een ontstekende huidaandoening die in huidplooien zit, vooral de plooien onder de borsten, in de liezen en tussen de tenen. Smetplekken of smetten wordt vooral gezien bij mensen met overgewicht, diabetici en mensen die langdurig bedlegerig zijn. Ook bij baby's komt smet regelmatig voor, en staat het beter bekend als luiereczeem.

]]>
https://www.mediost.com/media/blog/engels-pluksel-smetten-39.jpg