The wishlist name can't be left blank

Blog

 1. Benodigheden voor griepvaccinatie

  Benodigheden voor griepvaccinatie

  We staan aan de vooravond van het griepseizoen, een tijd waarin het beschermen van de gezondheid van uw patienten centraal staat. Als zorgverlener weet u als geen ander hoe belangrijk het is om vaccinatie te bevorderen en de verspreiding van griep te voorkomen. Daarom willen we uw aandacht vestigen op een essentieel aspect van griepvaccinatie: het gebruik van veiligheidsnaalden en benodigdheden.<

  Lees verder...
 2. N2O patronen uit assortiment

  N2O patronen uit assortiment

  N2O patronen uit assortiment
  Vanaf juni zijn de onderstaande artikelnummers niet langer beschikbaar voor levering via ons. De betreffende producten bevatten lachgas (N2O) en vallen daardoor onder de Opiumwet. Dit houdt in dat er andere regels gelden voor de verkoop ervan.

  Lees verder...
 3. BD gaat het aanbod van naalden standaardiseren

  BD gaat het aanbod van naalden standaardiseren

  Efficiëntie is nu meer dan ooit van belang, Becton Dickinson heeft opgemerkt dat het standaardiseren en vereenvoudigen van de toeleveringsketen kan zorgen voor minder te beheren producten, wat opslagruimte vrij kan maken en het aantal potentiële voorraadtekorten kan helpen beperken.

  Lees verder...
 4. Dermatoscopie in de Huisartsenpraktijk

  Dermatoscopie in de Huisartsenpraktijk

  Een Heine Dermatoscoop is een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het aantal patiënten met huidkanker stijgt snel en zal de komende jaren fors blijven stijgen. Huidkanker is in Nederland met 52% de meest voorkomende vorm van kanker en jaarlijks komen er 70.000 nieuwe huidkankerpatiënten bij.

  Lees verder...
 5. MDR (Medical Device Regulation)

  MDR (Medical Device Regulation)

  MDR (Medical Device Regulation)

  Wij willen u graag op de hoogte van nieuwe en deels herziene Europese regelgeving omtrent medische hulpmiddelen te weten Medical Device Regulation. Als uw specialistische partner mag en kunt u van ons verwachten dat wij u op de hoogte stellen van inhoudelijke wijzigingen. Tegelijkertijd willen wij u informeren omtrent onoverkomelijke gevolgen van deze wet- en regelgeving voor onze sector. Voor uw organisatie heeft dit gevolgen op het gebied van aanschaf en onderhoud van/ aan medische ge- en verbruiksmaterialen en medische apparatuur ( medische hulpmiddelen).

  Lees verder...
 6. Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Berichtgeving vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden

  Recent ontvingen wij een Veiligheidsbericht vanuit Philips omtrent de HS1 AED Elektroden. Wij verzoeken u kennis te nemen van dit bericht via de link in de tekst.

  Lees verder...
 7. Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Kleurenpalet voor Wesseling onderzoeksbanken en praktijk meubilair

  Dit jaar biedt onderzoekbank en praktijk meubilair specialist Wesseling een nieuw palet aan kleuren aan voor alle producten. In de moderne huisartsenpraktijk en kliniek speelt kleur een belangrijk rol bij de behandeling van de patiënten. Om het nieuw materiaal in de praktijk goed te kunnen laten meekleuren met de inrichting is er gekozen voor een nieuw, modern kleurenpalet.

  Lees verder...
 8. Het belang van handhygiene

  Wat is het belang van hand hygiene

  Waarom is handen wassen en desinfecteren juist in deze tijd zo noodzakelijk?

  Handen zijn een verspreider van virussen. Was daarom regelmatig je handen met water en zeep, om op deze manier de kans te verkleinen om ziektes over te brengen op anderen.

  Lees verder...
 9. Hoe hecht je een wond met huidlijm

  Hoe hecht je een wond met huidlijm.

  Medische huidlijm is geschikt voor het sluiten van schone, acute (snij)wonden. Het lijmen is pijnloos, snel en gemakkelijk. De huidlijm is in één laag aan te brengen en goed te doseren en het afdekken van de wond is niet noodzakelijk.

  Er mag na behandeling gewassen of gedoucht worden. Voordeel van deze behandeling is dat achteraf geen hechtingen hoeven te worden verwijderd. Bovendien geeft geplakte wond met huidlijm een betrouwbare wondsluiting met een mooi cosmetisch resultaat.

  Een gelijmde wond die behandeld is met medische hechtlijm hoeft niet afgedekt te worden en kan in de lucht drogen. De geplakte wond moet gedurende vijf dagen droog gehouden worden, echter kan kortdurende blootstelling aan water geen kwaad. Het korstje mag niet worden losgekrabd. Zonlicht kan zorgen voor overmatige littekenvorming, stel het wondje zo min mogelijk bloot aan zonlicht.

  Lees verder...
 10. Welke injectiespuit moet ik kiezen ?

  Welke injectiespuit moet ik kiezen ?

  Een injectiespuit is een medisch instrument dat bestaat uit een kunststof of glazen cilinder met aan de ene kant de conus, dit is de tip waarop een injectienaald wordt bevestigd en aan de andere zijde een goed aansluitende plunjer, ook wel stamper of zuiger genoemd

  Onze medische groothandel heeft een groot assortiment in injectiespuiten met veel verschillende soorten. Om u te helpen met de keuze van de juist keuze van een spuit, zet wij alle kenmerken van een injectie spuit op een rij, en leggen we uit wat deze precies betekenen.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 23

Pagina
Toon per pagina
per pagina