The wishlist name can't be left blank

De historie van Mediost

In 1989 startte Mediost in Oosterbeek - vandaar de laatste lettergreep in onze naam. Tegenwoordig leveren wij vanuit Zaandam zeer uiteenlopende medische apparatuur, instrumentarium, meubilair, medische meetapparatuur en disposables.

Mediost werkt sinds jaar en dag met een compact maar zeer gespecialiseerd team. Onze doeltreffende organisatiestructuur stelt ons in staat om klant verwachtingen te overtreffen.

Toonaangevende medische groothandel

In de loop der jaren is Mediost uitgegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers van medische meetapparatuur en andere medische producten. Toch is de organisatie steeds compact gebleven om flexibel op de vraag te kunnen inspelen. De grote verandering zit bij Mediost in het aanbod. Want wij leveren niet alleen producten, maar verzorgen ook deskundige service en onderhoud en wij organiseren praktijkgerichte cursussen en trainingen.

Dat heeft alles te maken met onze visie om onze klanten zo compleet mogelijk te ontzorgen, met zekerheid en betrouwbare apparatuur. Dat is en blijft ons doel!