The wishlist name can't be left blank

Over Mediost

Mediost is al meer dan 30 jaar dé partner voor medische apparatuur en medische ge- en verbruiksartikelen. Wij kunnen u op basis van onze ruime ervaring op deskundige wijze adviseren over de beste producten voor uw organisatie. Wij beschikken over een zorgvuldig afgestemd assortiment welke u efficiënt en snel kunt bestellen in onze webshop.

In 1989 startte Mediost in Oosterbeek, tegenwoordig voeren wij onze werkzaamheden vanuit Zaandam uit. Wij werken met een compact maar zeer gespecialiseerd team. Onze doeltreffende organisatiestructuur stelt ons in staat om klant verwachtingen te overtreffen.

In de loop der jaren is Mediost uitgegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers van medische meetapparatuur en andere medische producten. Toch is de organisatie steeds compact gebleven om flexibel op de vraag te kunnen inspelen. De grote verandering zit bij Mediost in het aanbod. Want wij leveren niet alleen producten, maar verzorgen ook deskundige service, onderhoud, kalibratie en wij organiseren praktijkgerichte geaccrediteerde cursussen en trainingen. Dat heeft alles te maken met onze visie om onze klanten zo compleet mogelijk te ontzorgen, met zekerheid en betrouwbare apparatuur.

Dat is en blijft ons doel!