Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Historie

De historie van Mediost:

Sinds 1989 dé groothandel in medische apparatuur”

In 1989 startte Mediost in Oosterbeek - vandaar de laatste lettergreep in onze naam. Tegenwoordig leveren wij vanuit Doesburg zeer uiteenlopende medische apparatuur, instrumentarium, meubilair, medische meetapparatuur en dis-posables. Al vanaf de start zijn Anton Garritsen en Erik Keizer bij Mediost betrokken. In 1993 werden zij mede-aandeelhouder en sinds 2004 zijn zij directeur-eigenaar van onze medische groothandel en dienstverlener voor de medische markt.

Toonaangevende medische groothandel

In de loop der jaren is Mediost uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van medische meetapparatuur en andere medische producten. “Toch zijn wij steeds compact gebleven om flexibel op de vraag te kunnen inspelen”, vertelt Anton Garritsen. “De grote verandering zit ‘m in ons aanbod. Want wij leveren niet alleen producten, maar verzorgen ook deskundige service en onderhoud en wij organiseren praktijkgerichte cursussen en trainingen.”

Erik Keizer: “Dat heeft alles te maken met onze visie om onze klanten zo compleet mogelijk te ontzorgen, met zekerheid en betrouwbare apparatuur. Dat is en blijft ons doel!”

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost