The wishlist name can't be left blank

Mediost exclusief Oscilla Distributeur Nederland

Oscilla® biedt gebruiksvriendelijke, draagbare en betrouwbare testapparatuur voor audiometrie en tympanometrie. Het huidige assortiment omvat zowel pc-gebaseerde als zelfstandige apparaten en is gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in screening- en diagnostische oplossingen voor gehoorprofessionals.

De eerste Oscilla®-audiometer werd ontwikkeld door een audioloog in Aarhus, Denemarken in 1960. Aanvankelijk werden Oscilla®-audiometers door Deense schoolverpleegkundigen gebruikt voor het horen van screeningtests. Het assortiment werd uitgebreid in de jaren 1960, 1970 en 1980 en het toepassingsgebied werd geleidelijk uitgebreid van screeningoplossingen tot diagnostische en klinische audiometers.

In de jaren 1990 werd de populaire SM-serie van compacte screening- en diagnostische audiometers gelanceerd en in 2004 werden de allereerste pc-gebaseerde USB-audiometers (USB100 en USB300) gelanceerd samen met de eerste versies van Oscilla® AudioConsole-software.

Oscilla®-audiometers en tympanometers zijn ontworpen voor gebruiksgemak, draagbaarheid en betrouwbaarheid:

  • Gebruiksgemak: gebruikersvriendelijkheid en intuïtieve bediening geven de gebruiker het voordeel van snelle en nauwkeurige testresultaten die meer focus op de patiënt mogelijk maken.
  • Draagbaarheid: het compacte formaat en het lage gewicht van Oscilla®-apparaten bieden gebruikers uitstekende oplossingen voor gebruik op vrijwel elke locatie, of het nu in de kliniek, het kantoor voor verpleegkundigen op school of bij de patiënt thuis is.
  • Betrouwbaarheid: Oscilla® -apparaten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik, voor vele jaren lang.


Voor al uw vragen omtrent aanschaf, reparatie en service van Oscilla apparatuur kunt u terecht bij Mediost, de exclusieve distributeur van Oscilla in Nederland!