Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Ergometrie

Ergometriecursus

“Veilig en nauwkeurig een inspannings-ECG maken”

Tijdens de cursus ergometrie van Mediost leert u om op een veilige manier een nauwkeurige inspannings-ECG te maken. Wij behandelen de algemene uitgangspunten van ergometrie, maar gaan vooral ook in op uw vragen uit de praktijk. Zoals de praktische omgang met uw meetapparatuur en het uitvoeren van de inspanningstest. Ook gaan wij in op zaken als het tijdig herkennen van afbreekcriteria en elektrocardiografische en fysiologische veranderingen tijdens inspanning. Door te trainen met dezelfde apparaten waarmee u dagelijks werkt, kunt u de opgedane kennis meteen toepassen en blijven de vaardigheden beter hangen.

De cursus duurt één dag en wordt gegeven bij ons in Doesburg. Op verzoek kunnen wij deze training ook bij u op locatie verzorgen. We werken met kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke interactie.

Onze ergometriecursus is erkend door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg)

Meer weten over onze ergometriecursus?

Wilt u meer weten over onze ergometriecursussen en op de hoogte blijven van cursusdata?
Neem dan contact op

Inschrijfformulier 15 november 2017

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost