Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

ECG lezen

Cursus ECG beoordelen

“Praktische training in ECG lezen en het beoordelen van uitkomsten”

Met onze geaccrediteerde basiscursus ECG lezen krijgt u een compleet inzicht in de theorie en praktijk van het Basis ECG. Na afloop kunt u een ECG maken en de hartfunctie beoordelen.

ECG interpretatie

Tijdens deze praktische cursus behandelen wij onder meer de anatomie en de fysiologie van het hart. Ook geven wij inzicht in de grondslagen van het elektrocardiogram met de 12-afleidingen ECG. Wij oefenen ook het interpreteren van ECG-stroken om ritme- en geleidingsstoornissen te herkennen. Dit doen wij door deze te vergelijken met referentiewaarden.

Geaccrediteerde cursus ECG lezen

Onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg) en vinden plaats in onze eigen cursusruime in Doesburg.

Naast het doornemen van de theorie is er volop gelegenheid voor interactie met onze enthousiaste cursusleiders. Zij staan open voor al uw vragen over uw praktijkervaringen. Ook kunt u vooraf twee ECG’s aanleveren, die door de cursusleiders worden beoordeeld en met u besproken. We werken met kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke interactie.

Onze cursus ECG is erkend door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg)

Meer weten over onze cursus ECG beoordelen?

Wilt u meer weten over onze cursus ECG beoordelen en op de hoogte blijven van cursusdata?
Neem dan contact op met Mediost

Inschrijfformulier 23 november 2017

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost