Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Opleiding & training

Praktische trainingen en cursussen

“Het juist uitvoeren en lezen van ECG-, spirometrie- en ergometrietesten”

Verantwoord en betrouwbaar metingen verrichten. Dat is het doel van onze opleidingen voor artsen, verpleegkundigen, gezondheidsassistenten en andere professionals in de zorg.

Cursussen ECG beoordelen, spirometrie en ergometrie

Mediost verzorgt praktische cursussen en trainingen ECG lezen, spirometrie beoordelen en ergometrie. Hierbij staan het juist uitvoeren van de test en het beoordelen van de uitslag centraal.

De cursussen vinden plaats in een plezierige sfeer bij ons in Doesburg, maar kunnen ook bij u op locatie georganiseerd worden. Tijdens de cursusdag is er naast theorie veel aandacht voor de praktische kant, waarbij uw vragen leidend zijn. Onze trainers en cursusleiders zijn mensen uit de praktijk, die ook uitstekend thuis zijn in de meetapparatuur waarmee u werkt. Zo kunnen zij antwoord geven op vragen waar u in de praktijk tegenaan loopt. Wij werken met kleine groepen en er is veel ruimte voor persoonlijke interactie.

Deze cursussen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg). U kunt accreditatiepunten verdienen voor de BIG registratie.

Wilt u meer weten over onze cursussen ECG lezen, spirometrie en ergometrie?

Wij vertellen u graag mee over de inhoud van deze cursussen en de actuele trainingsdata. Neem gerust contact op

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost