Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Reparatie

Reparatie en onderhoud medische apparatuur

“Onze eigen technische dienst zorgt voor snelle reparatie en onderhoud”

Niets vervelender dan een apparaat dat storing vertoont, waardoor uw werkzaamheden vertraging oplopen en uw planning doorkruist wordt. Mediost beschikt over een eigen, uitstekend toegeruste technische dienst voor snelle reparatie en onderhoud van uw medische apparatuur. Meestal volstaat een reparatie ter plekke. Wanneer dat niet mogelijk is, kunnen wij in goed overleg voor een leenapparaat zorgen. Zo blijft uw continuïteit gewaarborgd.

Onderhoud medische meetinstrumenten

Bij Mediost weten wij exact met welke medische apparatuur u werkt. Hier stemmen wij onze onderdelenvoorraad op af, zodat wij altijd razendsnel een oplossing kunnen bieden. Wij verzorgen deze service overigens ook voor apparatuur die niet door ons geleverd is. Met als voordeel dat u steeds met één vertrouwd serviceteam te maken hebt.

Serviceovereenkomst voor extra zekerheid

Met een serviceovereenkomst kunnen wij u extra zekerheid bieden. Zoals voorrang bij reparatiewerkzaamheden. Bovendien bewaken wij dan automatisch uw kalibratietermijnen en onderhoudsintervallen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze technische dienst? Of een serviceovereenkomst voor uw medische apparatuur afsluiten?
Neem dan direct contact op

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost