Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Kalibratie

​Kalibratie meetinstrumenten

“Kalibratie meetinstrumenten voor een juiste testuitkomst”

Alle services in één hand betekent dat wij , naast het installeren van uw meetinstrumenten, ook zorgen voor een zorgvuldige kalibratie van uw meetapparatuur. Belangrijk, omdat alleen bij een juiste instelling van uw meetapparatuur een betrouwbare testuitslag gegarandeerd is.

Kalibreren medische apparatuur

Om u te ontzorgen, bewaken wij vervolgens uw kalibratietermijnen. Ook verzorgen wij met vaste intervallen de kalibratie en het onderhoud van uw apparatuur. Na elke kalibratie ontvangt u de rapportage die van belang is voor de certificering van uw meetinstrumenten.

Kalibratieservice meetapparatuur

Onze kalibratieservice en technische service voor medische meetinstrumenten zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw meetinstrumenten betrouwbare resultaten geven en aan de regelgeving voldoen.

Mediost is geautoriseerd om kalibraties uit te voeren voor medische apparatuur van onder andere Welch Allyn, Strässle, Ergoline en Oscilla.

Wilt u meer weten over onze kalibratieservice voor uw medische meetinstrumenten?
Neem dan direct contact op

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost