Naar inhoud
Dat is Mediost
  • Meer dan 20.000 producten
  • Hulp bij jouw keuze
  • Meedenken

Certificatenbeheer

Certificering medische apparatuur

“Wij houden de kalibratiegegevens van uw meetinstrumenten bij”

Om aan de certificatie-eisen te voldoen, dient u de meetrapporten van uw meetapparatuur te kunnen tonen aan onafhankelijke certificeringsinstituten, zoals TüV en bijvoorbeeld KEMA. Wij kunnen de kalibratiegegevens voor uw meetapparatuur voor u beheren. U kunt dan snel en eenvoudig online uw meetrapporten en kalibratiegegevens inzien. Ook ontvangt u van ons tijdig bericht wanneer de kalibratie van uw meetapparatuur moet plaatsvinden om aan de eisen te blijven voldoen.

Deze service scheelt u niet alleen veel administratief werk. Doordat wij – naast installatie en kalibratie – ook onderhoud en service voor u kunnen verzorgen, weet u zeker dat uw apparatuur steeds aan alle eisen voldoet.

Klik hier als u snel en eenvoudig een overzicht van uw keuringscertificaten, meetrapporten en kalibratie gegevens van uw apparatuur wil.

Wilt u geen zorgen over de kalibratiegegevens van uw medische meetapparatuur? Neem dan direct contact op

Medische apparatuur & alle services

Hoe kunnen wij u het beste helpen? Die vraag houdt ons dagelijks bezig. Want wij willen meer zijn dan uw leverancier van medische meetapparatuur en medische artikelen. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk, met diensten als beheer en onderhoud, opleidingen en trainingen en het bijhouden van de kalibratietermijnen voor uw certificeringen. Ontzorgen, met het gemak van alles in één hand.

Dat is Mediost